Intuitiivinen Energiahoito

Intuitiivinen energiahoito 

Intuitiivinen energiahoito rauhoittaa niin kehoa kuin mieltä auttamalla pääsemään eroon turhasta stressistä ja negatiivisesta ajattelusta. Energiahoidon avulla voi mielenrauhan lisäksi saavuttaa paremman itsetunnon ja löytää avun unettomuuteen tai selittämättömiin kipuihin. Energiahoito myös auttaa henkisessä kasvussa, kasvattaa tietoisuuden tasoa ja auttaa löytämään sairauksien taustalla piilevät tunnesyyt. Tervetuloa Rentolo Aurooraan intuitiiviseen energiahoitoon hoitamaan ja hemmottelemaan kehoa ja mieltä!  

Varaa aika: AJANVARAUS 

Mistä intuitiivisessa energiahoidossa on kysymys? 
Intuitiivinen energiahoito perustuu ajatukseen, että kaikki, myös kehomme, ajatuksemme ja tunteemme, on energiaa ja värähtelyä. Energiahoito lähtee myös ajatuksesta, että vaikeat elämänkokemukset jättävät solumuistiin hyvinvointimme kannalta epäsuotuisia muistijälkiä ja että sairauksia syntyy solujen normaalin toiminnan häiriintyessä. Terveyden ja sairauksien juurien ajatellaan siis piilevän stressitekijöissä, emotionaalissa traumoissa ja vahingollisessa energiavärähtelyssä. Energiahoidossa hoidetaan vahingollisesta energiavärähtelystä johtuvaa tilaa mieltä ja kehoa hellien ja hemmotellen.  

Kuinka energiahoito toimii? 
Muun muassa toistuvat haasteet ihmissuhteissa ja elämän eri alueilla, monenlainen paha olo, toivottomuus ja voimattomuus ovat merkkejä siitä, että jokin meissä kaipaa eheytymistä ja toisenlaista toimintatapaa tulla ratkaisuksi. Intuitiivinen energiahoito auttaa pääsemään eroon näistä tunne- ja kehotasolla painavista asioista lisäämällä tietoisuuden tasoa ja mielenrauhaa sekä auttamalla anteeksiannossa. 

 
– Energiahoidolla voidaan purkaa ja puhdistaa tunnelukkoja, elämää haittaavia asenteita, uskomuksia ja käyttäytymismalleja, jotka ovat syntyneet meihin matkan varrella. 

– Energiahoito auttaa pääsemään eroon negatiivisista tunteista ja ajatuksista, stressistä, ahdistuksesta ja masennuksesta. 

– Energiahoito vähentää hermoston stressitilaa ja kipuja, kuten päänsärkyä sekä lihas- ja kuukautiskipuja. 

– Energiahoito virkistää ja lisää elinvoimaa sekä auttaa väsymykseen ja unettomuuteen ja parantaa unenlaatua. 

– Energiahoito poistaa kehosta kuona-aineita ja tukee kehon omia paranamisprosesseja. 

Mitä energiahoidossa tapahtuu? 
Energiaparantamista on käytetty itämaisissa ja alkuperäiskulttuureissa tuhansia vuosia. Energiahoidossa hoitaja välittää hoidettavaan korkeavärähteistä energiaa käsiensä kautta. Hoidettava joko makaa vaatteet päällä hoitopöydällä tai halutessaan istuu ja hoitaja käy läpi energiakanaviin syntyneitä tukoksia ja hoitaa energiavajetta. 

Energiahoidot eivät poissulje tai korvaa länsimaisen lääketieteen hoitoja, vaan täydentävät niitä. Lääkärin antamia määräyksiä ja ohjeita ei siis ole suositeltavaa jättää noudattamatta, vaikka hoitaisi itseään myös energiahoidolla.