Äänimaljahoito

Äänimaljahoito 

Äänimaljahoidossa sukellat lempeään sointujen kylpyyn, jossa äänimaljojen rentouttava sointi keholla syvärentouttaa ja hoitaa kehoa solutasolla saakka. Maljojen ääni ja värähtely auttaa hiljentämään mielen ja tiputtaa syvään lepoon, jonka ansiosta keho saa levähdystauon. 45 minuutin äänimaljahoito vastaakin kolmen tunnin syvää unta. Hoitomuoto on erittäin tehokas myös stressin purkuun. Tervetuloa Rentolo Aurooraan rentoutumaan! 

Varaa aika: AJANVARAUS 

Mitä äänimaljahoidossa tapahtuu? 
Äänimaljahoidossa soitetaan äänimaljoja makuulleen asettuneen asiakkaan läheisyydessä tai asiakkaan vaatetetulla keholla. Käytössäni on seitsemästä eri metallista valmistettuja soivia kulhoja, joista jokainen on taottu yksilöllisesti ja joista jokainen soi omalla tavallaan. Maljojen harmoniset äänet ja äänten värähtelystä syntyvä hieronnan tunne luovat rentouttavan kokemuksen. Tämä rentouttava värähtely voi säilyä kehossa useita päiviä. 

Miten äänimaljahoito vaikuttaa? 
Äänimaljahoidon teho perustuu äänimaljojen äänen kuulemiseen ja äänestä syntyvän värähtelyn tuntemiseen. Tällöin sekä keho että mieli reagoivat ja työskentelevät samanaikaisesti aikaansaaden fyysisen ja psyykkisen rentoutumisreaktion. 
Vielä ensimmäisellä hoitokerralla keho ei välttämättä osaa tai uskalla ottaa täyttä rentoutumista äänimaljahoidosta, mutta vaipuminen syvemmälle rentouteen tulee helpommaksi kehon oppiessa tunnistamaan rentouttavat äänet. 
Hoidon vaíkuttavuuteen vaikuttaa myös omat kokemuksemme ja ainutlaatuisuutemme. Elämäntilanne, kokemukset, odotukset, mielenkiinnon kohteet, kehotuntemus ja energiataso ovat yksilöllisiä ja vaikuttavat siten yksilöllisesti kokemukseen äänimaljahoidosta. 

 
Äänimaljahoito vaikuttaa muun muassa seuraavilla tavoilla: 

– Rentoutuminen sekä levollisuuden ja tasapainoisuuden tunteen lisääntyminen 

– Stressihormonitason laskeminen 

– Verenpaineen lasku ja hengityksen syveneminen 

– Unenlaadun parantuminen sekä vireyden ja energian lisääntyminen 

– Lihasjännitysten helpottuminen sekä nestekierron ja verenkierron tehostuminen, mikä puolestaan vaikuttaa turvotuksen, puutumisen tai kipujen vähenemiseen 

– Keskittymiskyvyn lisääntyminen sekä oppimisen ja luovuuden kehittyminen 

– Itsehallinnan ja itsetuntemuksen parantuminen 

Kenelle äänimaljahoito sopii? 
Äänimaljahoito sopii erityisen hyvin, jos kaipaat omaa aikaa, olet stressaantunut tai ylikierroksilla, jos sinun on vaikea keskittyä tai saada unta. Äänimaljahoito sopii myös, jos haluat edistää terveyttäsi, saada lisää elinvoimaa ja voimavaroja tai parantaa kehotietoisuuttasi ja itsetuntemustasi. 
Äänimaljahoito sopii myös raskaana oleville, mutta raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana sitä ei suositella. Äänimaljahoitoa ei myöskään suositella henkilöille, joilla on vakava sairaus, voimakkaita kiputiloja, sydämentahdistin tai syöpähoidot kesken.