Minusta

Oma tarinani

Olen aikaisemmassa elämässäni ollut asiakaspalveluksessa sekä toiminut leipurina.
Oma kiinnostukseni Kalevalaista jäsenkorjausta kohtaan heräsi 2015 oman pojan, kipeiden ja jumissa olevien jalkojen takia. Lääkärillä käydessämme hän sai kolme ehkä diagnoosia ja kahden viikon liikuntakiellon. Geelipohjalliset kantapäihin, kun käveleminen tuotti niin paljon tuskaa….

Kuulin Kalevalaisesta jäsenkorjauksesta jalkapallokentän laidalla. Kävimme muutamia kertoja hoidattamassa kehoa, minä olin joka kerta yhtä hämmästyksissäni. Miten noin pehmeillä liikkeillä saikin niin paljon ”ihmeitä” aikaiseksi. Lopputulema oli, jotta geelipohjalliset lensivät nurkkaan pölyttymään, eikä niitä sen koommin olla tarvittu.

Kuulin hoitajalta myös uuden koulutuksen alkavan saman vuoden loppupuolella. Asia kiinnosti ja kiehtoi minua  suunnattomasti. Kesä meni pähkien ja pohdiskellen. Ajattelin, etten osaa, en pysty, en kykene, en opi.
Mietin ja mietin ja mietin.
Hassua. Aloin näkemään numero yhdeksää mitä kummallisimmissa paikoissa, useimmiten hiuksista. Vihdoin ymmärsin ottaa selvää numeron energioista ja ne kertoivat: on idealisti ja omaa hyvät parantajan taidot!!!
Koin että tämä oli viesti minulle. Vahvistus kysymykseeni. Päätin lähteä koulutukseen ja sainkin Kalevalaisen jäsenkorjaus nimikkeen käyttö-oikeuden 2018

Reiki 1 kurssin kävin 2016, mutta kävi vain elämässäni, ei tullut jäädäkseen.

Äänimaljoihin tutustuin oikeastaan asiakkaiden kautta, kun asiakkaat niitä kovasti kehuivat. Päätin itsekkin kokeilla ryhmärentoutusta. Muistan, miten ensimmäisen rentoutus tunnin jälkeen muljauttelin silmiäni, jotta mikä juttu tää nyt on??? En saanut tunnista mitään irti… Päätin antaa kuitenkin uuden mahdollisuuden ja voi taivas, sen jälkeen ymmmärsin mistä äänimaljoissa puhuttiin. Ne veivät minut uskomattoman hienolle matkalle syvään rentoutuksen tilaan. Kouluttauduin äänimaljarentouttajaksi 2018 ja tätä nykyään maljaperheeseeni kuuluu 7 äänimaljaa, jokaiselle chakralle omansa.

2019 kuviohin astui Intutiivinen energiahoito. Olen ollut kiinnostunut henkisistä asioista ja tämä koulutus vie syvemmälle sen saloihin. Olen itse vuosien varrella saanut paljon apua energiahoidoista ja haluankin oppia myös tätä kautta auttamaan ihmisiä omien haastellisten elämän ajanjaksojen kanssa.

Koko elämän mittainen opiskelu siis vain jatkuu ja jatkuu… =)

Koulutukset

-Reiki 1 hoitajaksi valmistunut 2016
-Äänimaljoihin käynyt koulutuksen 2017
-Kalevalainen jäsenkorjaaja nimikkeen saanut 2018 huhtikuussa
-Intuitiivinen energiahoitaja

– Intialainenpäähieronta

-Koirahieronta opiskelut

Kuva by Linda Vahtera