Intialainen Päähieronta

Intialainen päähieronta 

Tuhansia vuosia vanhaan ayurveda-perinteeseen ja länsimaisiin hartiahieronnan oppeihin pohjautuva intialainen päähieronta hoitaa kehoa kokonaisvaltaisesti huuhtoen huolet ja stressin harteilta. Mieltä rentouttava hoito elvyttää aineenvaihduntaa ja verenkiertoa sekä lisää mielihyvähormonin erittymistä. Stressioireita ja jännitystä vähentävällä intialaisella päähieronnalla voi olla suotuisia vaikutuksia myös unen laatuun, hiusten kasvuun ja keskittymiskykyyn. Rentolo Auroorassa tämän rentouttavan ja miellyttävän hemmottelun voi viimeistellä ja täydentää jalkahieronnalla. 

Varaa aika: AJANVARAUS 

Kenelle intialainen päähieronta sopii? 
Intialainen päähieronta sopii melkein kenelle vain, kuka kaipaa stressinpoistoa, rentoutumista ja hemmotteluhetkeä tai haluaa eroon päänsäryistä ja niska-hartiaseudun kireyksistä. 
Intialainen päähieronta ei sovi, jos asiakkaalla on aivoverenkiertoon liittyviä sairauksia, epilepsia, valtimonkovettumatauti, syöpä, kuume, hyvin korkea tai matala verenpaine, tulehduksia, tuore pään alueen vamma tai leikkaus, akuutti migreeni, hemofilia tai sydämentahdistin. Hoitoa ei voi myöskään tehdä päihtyneelle tai siinä tapauksessa, jos lääkäri on kieltänyt klassisenkin hieronnan. Osteoporoosia tai psoriasista sairastavan tulee varmistaa lääkäriltään, että pään alueen hieronta sopii. 
Mahdolliset hoidon esteet käydään läpi hoitoa edeltävässä keskustelussa. Mikäli hoidon sopivuudesta on epävarmuutta, asia kannattaa varmistaa lääkäriltä. 

Hoidon kulku? 
Hierottava asettuu hoitopöydälle makaamaan ja ensin hierotaan hieman selän puolelta, hartioita ja niskaa. Tämän jälkeen hierotaan pää ja kasvot. Yhdistelmähoidossa hierotaan lopuksi jalat eteerisellä öljyllä. 
Koska hieronta saa aineenvaihdunnan liikkeelle, hoito voi joillekin aiheuttaa ohimenevää päänsärkyä, huimausta tai huonoa oloa. Näitä voi ehkäistä lisäämällä vedenjuontia ja välttämällä saunomista, kovaa rasitusta sekä kahvin ja alkoholin juontia hierontapäivänä. 

Intialaisen päähieronnan vaikutuksia? 
Intialainen päähieronta paitsi rentouttaa ja vähentää stressiä, myös vaikuttaa muilla tavoin suotuisasti hyvinvointiin. Intialainen päähieronnan jälkeen muun muassa päänsäryt voivat hellittää ja migreenin oireet ja kesto vähentyä. Myös vastustuskyky ja keskittymiskyky voivat parantua ja henkinen väsymys helpottua. Lisäksi hyvä hyvä mieli lisääntyy mielialahormonien tuotannon aktivoiduttua. 
Hoidon rentouttava vaikutus voi parhaimmillaan kestää pari-kolme vuorokautta. Hoidon vaikutusta voi vahvistaa toistamalla hoidon muutamia kertoja sekä kiinnittämällä huomiota maadoittumiseen. Esimerkiksi rauhallinen luonnossa liikkuminen, raitis ilma ja keskittyminen tähän hetkeen auttavat maadoittumaan.